HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende paneelgordijnen

Verduisterende paneelgordijnen

156

stoffen

Paneelgordijnen verduisteren perfect.

Verduisterende Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'De mate van verduistering, de enorme keuze.'

Klantervaring

“Gigantisch Wonen Zevenaar is een mooie winkel met vriendelijke mensen en kwaliteitsproducten.”

‘Wel eens gedacht aan verduisterende paneelgordijnen? Niet alleen heel strak maar ook heel eenvoudig te bedienen, ook elektrisch.’

Kom langs in Zevenaar
Onze openingstijden:

wo t/m vr: 10.00-17.30
za: 10.00-16.00

Verduisterende paneelgordijnen maken het donker in elke kamer

Verduisterende paneelgordijnen doen precies wat ze moeten doen; ze maken het donker in elke kamer. Dat zijn dus ideale gordijnen voor de slaapkamer en kinderkamer maar door hun stijlvolle uitstraling staan ze ook heel mooi in een woonkamer of op een kantoor. Wil je dus zelf bepalen hoeveel licht er naar binnen komt en hoeveel privacy je hebt? Dan kies je voor de verduisterende paneelgordijnen. Veel voorbeelden en inspiratie vind je in onze woonwinkel in Zevenaar: Gigantisch Wonen.

Kleurrijk of rustig en vrolijke of hippe dessins

Lijken verduisterende paneelgordijnen voor het raam jou wat somber? Dan is het tijd dat je onze collectie in verduisterende gordijnstoffen komt bekijken! Want wat jouw persoonlijke smaak en woonstijl ook is, wij hebben er de mooiste stoffen bij. Van rustige tinten tot bijzonder kleurrijk en van vrolijke of hippe dessins tot leuke printjes voor de kinderkamer. En qua afwerking is er ook heel veel mogelijk. Wat jij ook zoekt, wij maken voor jou de paneelgordijnen die perfect passen in jouw interieur.

Aangenaam koel met warmtewerende paneelgordijnen

Wie wil niet een aangenaam koele slaapkamer of woonkamer? Door de warmte buiten te houden, kun je de temperatuur in huis beïnvloeden. Laat je daarom eens informeren over warmtewerende paneelgordijnen. Overigens vind je bij ons ook gordijnstoffen die vlamvertragend zijn en gordijnstoffen met een vuilwerende coating. En van al die stoffen kunnen we de paneelgordijnen van jouw keuze maken!

Schoonmaken van paneelgordijnen

Het schoonmaken van de paneelgordijnen is niet lastig. Zeker niet als ze al voorzien zijn van de vuilafstotende coating. Maar ook met andere gordijnstoffen kun je de verduisterende paneelgordijnen doorgaans goed schoonhouden met enkel een droge doek of een zachte borstel. Is er toch een vlek op gekomen die er niet af gaat? Gebruik dan in geen geval een schoonmaakmiddel of ga hard wrijven of schrobben over de stof maar kom naar ons voor advies op maat.

Paneelgordijnen in sfeervolle combinaties

Met verduisterende paneelgordijnen weet je zeker dat je optimale privacy creëert. Maar wil je niet dat het overdag ook steeds donker in huis is? Combineer ze dan met andere raamdecoratie van een transparante stof zoals in-betweens. Overdag schuif je de paneelgordijnen opzij maar de in-betweens voorkomen directe inkijk en filteren het daglicht heel aangenaam. Een sfeervolle maar ook praktische combinatie dus! Wil je paneelgordijnen in een ruimte waar je grote en kleine ramen hebt? Weet dan dat je van dezelfde verduisterende stof ook rolgordijnen kunt laten maken zodat de uitstraling sfeervol en consistent blijft.

Verduisterende paneelgordijnen, bij Gigantisch Wonen in Zevenaar

Voor verduisterende paneelgordijnen die heel mooi staan in jouw huis of kantoor, kom je naar Gigantisch Wonen in Zevenaar. Hier staan ervaren vakmensen voor je klaar om je persoonlijk te adviseren en stylingstips te geven waarmee jij van jouw huis een echt thuis maakt. En zoek je inspiratie voor jouw raamdecoratie? Ook dan kun je bij ons terecht. Wij zijn van woensdag tot en met zaterdag geopend en hebben de koffie voor je klaar staan.

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloeren en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij Gigantisch Wonen Zevenaar