HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

PVC lamellen

PVC lamellen

120

kleuren

Praktisch en mooi, zeker op het werk.

PVC lamellen verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben!

'De structuren, de kleuren.'

Klantervaring

“Gigantisch Wonen Zevenaar is een mooie winkel met vriendelijke mensen en kwaliteitsproducten.”

‘Geen tijd om langs te komen? Maak een afspraak voor advies aan huis! We kunnen dan natuurlijk direct opmeten voor de beste offerte op maat.’

Kom langs in Zevenaar
Onze openingstijden:

wo t/m vr: 10.00-17.30
za: 10.00-16.00

PVC lamellen; functionele en stijlvolle raamdecoratie

PVC lamellen zijn zowel stijlvol als functioneel. Verkrijgbaar in heel veel kleuren, dessins en uitvoeringen is er altijd een variant die past bij jouw woonstijl. Laat je informeren en inspireren door ons creatieve team interieurspecialisten. We staan voor je klaar in onze woonwinkel in Zevenaar: Gigantisch Wonen of komen langs voor advies aan huis.

Optimale privacy en perfecte lichtfiltering

Licht en privacy zijn heel belangrijk in huis, en met lamellen bepaal je zelf hoe je dat regelt. Je kunt ze helemaal openzetten om volop te genieten van het licht en het uitzicht. Wil je liever wat minder licht? Dan kantel je ze een beetje. En zoek je optimale privacy? Dan sluit je ze helemaal. Alles kan met een enkele handomdraai!

Transparante pvc lamellen

Bij pvc denk je niet snel aan een transparant materiaal, maar dat kan wel. De transparante pvc lamellen zijn namelijk geperforeerd. Die gaatjes geven de lamellen hun transparante look. Hoeveel gaatjes je erin laat perforeren, dat bepaal jij. Wij laten ze voor je op maat maken, net zo transparant als jij dus wenst. Deze bijzondere uitvoering van pvc lamellen is echt de moeite van het bekijken waard, en dat kan in onze woonwinkel. Kom langs op de Edisonstraat 20B en we vertellen je graag alles over deze unieke uitvoering.

Lamellen schoonmaken in slechts vier stappen

PVC lamellen zijn heel eenvoudig schoon te maken. Het is namelijk in maar vier stappen gedaan:
1. Klik de lamellen uit de rails
2. Plaats ze op een rechte ondergrond
3. Maak ze schoon met een vochtige, zachte doek en een sopje
4. Hang ze weer terug zodra ze schoon, zeepvrij en droog zijn

Ook voor de vochtige ruimtes

Raamdecoratie en vochtige ruimtes lijkt soms lastig, maar niet als je voor pvc lamellen kiest. Die kunnen prima in een keuken of badkamer opgehangen worden! Doordat ze geen ijzer of stof bevatten is het materiaal roest- en schimmelbestendig. Ofwel, ze blijven mooi!

Voor ramen tot wel 6 meter breed

Heb je brede ramen? Wij hebben dan een perfecte oplossing; pvc lamellen die tot een breedte van wel 6 meter gemaakt kunnen worden. En ook bij deze afmeting heb je nog alle keus in de uitvoering; zo kun je kiezen uit de lamelbreedtes 52, 70, 89, 127 en 250 mm. Kies je voor de breedste lamel, weet dan dat die in een lamelrail gemonteerd wordt.

PVC lamellen op maat gemaakt

Om de pvc lamellen perfect in jouw interieur te laten passen, laten wij ze natuurlijk op maat maken. Daarvoor regelen we zelf het inmeten en de montage. En wil je daarvoor persoonlijk advies welke uitvoering het beste bij jouw woonstijl past? Bezoek ons dan, ons team aan vakmensen laat je graag de vele mogelijkheden zien en helpt je bij het kiezen van de beste uitvoering voor jouw interieur.

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloeren en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij Gigantisch Wonen Zevenaar