HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

157

kleuren

Met zoveel kleuren is er voor jou ook een Iso Plissé® gordijnen!

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen verkopen wij niet online, die wil je zien!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Gigantisch Wonen Zevenaar is een mooie winkel met vriendelijke mensen en kwaliteitsproducten.”

‘Heb je kunststof kozijnen? Kies dan voor het EasyClick systeem met Iso Plissé® gordijnen, dan hoef je niet te boren of te schroeven.’

Kom langs in Zevenaar
Onze openingstijden:

wo t/m vr: 10.00-17.30
za: 10.00-16.00

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen, passen bij elk raam

De stijlvolle, lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen passen bij elk type raam. Groot of klein, erkerraam, dakraam of draaikiepraam en zelfs bij ramen met afwijkende vormen. Ben jij ook op zoek naar stijlvolle raamdecoratie die past bij de ramen van jouw huis en bij jouw woonstijl? Bezoek dan onze woonwinkel in Zevenaar. Wij laten je daar graag de vele voorbeelden en evenzovele mogelijkheden zien van de mooie Iso Plissé® gordijnen.

Smalle plooien en brede plooien

De afmeting van het raam zijn belangrijk bij de keuze van de juiste plooibreedte. Heb je bijvoorbeeld een klein raam of een draaikiepraam met smalle glaslijsten? Dan is een smallere plooi mooier en slimmer omdat die bijvoorbeeld niet uitsteekt. Heb je juist een groot raam? Dan staat een brede plooi weer heel robuust en stoer. De Iso Plissé® gordijnenkun je gelukkig ook kiezen in drie plooibreedtes; van 25, 32 en maar liefst 64 mm breed. Zo is er dus altijd een variant die perfect past bij de ramen van jouw huis!

Kleurrijke lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

Of je nu van rustige tinten houdt of het liefst kakelbont voor de ramen hebt hangen, het kan met de lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen. Daarbij heb je namelijk de keuze uit heel veel kleuren en verschillende stofsoorten. Welke dat zijn? Dat kun je natuurlijk het beste zelf komen bekijken. We hebben veel stalen en vaak ook grote stofstalen zodat het makkelijker wordt om je voor te stellen hoe een kleur of stofsoort in jouw interieur zal staan. En heb je daar toch wat moeite mee? Dan zijn wij er om je daarbij te helpen met interieuradvies op maat!

Ook te combineren met overgordijnen

Het fijne van de lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen is dat ze zowel privacy bieden als daglicht naar binnen laten. Maar ’s avonds schijnen ze wel wat door en bieden ze geen optimale verduistering. Gelukkig hoeft dat helemaal geen probleem te zijn. Je kunt ze namelijk heel mooi combineren met overgordijnen. Daarmee geef je het interieur niet alleen meer sfeer en creëer je meer privacy, het verbetert ook de akoestiek in de ruimte.

Iso Plissé® gordijnen, ook handig bij een ramen in het dak

Iso Plissé® gordijnen zijn dus geschikt zijn voor grote ramen en ramen met aparte vormen. Maar ze zijn ook ideaal bij ramen die zo hoog zijn dat je er niet zo makkelijk bij komt, zoals een lichtkoepel of dakraam. De bediening ervan is heel eenvoudig doordat ze zowel elektrisch als met een bedieningsstok uitgevoerd kunnen worden. Ook kunnen ze met de EasyClick gemonteerd worden zodat ze mooi in recht de raamkozijnen blijven hangen. En de koorden die de gordijnstof op- en neerlaten zijn netjes verwerkt in de stoflagen zodat ze uit het zicht zijn.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met Iso Plissé® is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Gigantisch Wonen een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 25 mm Iso Plissé® gordijnen hier tussen te plaatsen. De interieuradviseur informeert jou hier graag over.

Veel voordelen

Ook de lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen bieden veel voordelen. Zoals de energiebesparing die tot wel 25% kan oplopen. Maar ook het gemak waarmee je ze kunt schoonhouden zodat ze net zo mooi blijven als ze in het begin zijn. Dat kan namelijk heel goed met de stofwerende gordijnstoffen. Je hoeft de Iso Plissé® gordijnen dan alleen maar af te vegen met een borstel. Eventueel kunnen ze ook gewassen worden maar kijk dan natuurlijk wel uit als ze elektrisch bediend zijn. Wil je meer veiligheid? Dan kun je ze ook nog in vlamvertragende stoffen laten uitvoeren.

Geen lichtreflectie bij beeldschermen

Of het nu een beeldscherm is waar je achter werkt of de televisie waar je naar kijkt, lichtinval is heel storend. Maar heb je de lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen voor de ramen hangen, dan wordt het licht aangenaam gefilterd. Dat voorkomt die hinderlijke lichtreflectie op beeldschermen. En wil je geen ongewenste inkijk in huis? Laat ze dan uitvoeren met het handige top-down bottom-up-systeem zodat je ze op elke gewenste hoogte in het venster kunt vastzetten.

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen bij Gigantisch Wonen Zevenaar

In onze woonwinkel in Zevenaar, Gigantisch Wonen, vind je een uitgebreide collectie lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen. Kun jij ook wel wat inspiratie gebruiken? Bezoek ons dan en laat je persoonlijk adviseren en informeren. We staan van woensdag tot en met zaterdag met een ervaren en creatief team voor jou klaar.

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloeren en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij Gigantisch Wonen Zevenaar