HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Semi-transparante plisségordijnen

Semi-transparante plisségordijnen

182

kleuren

Wel licht, maar geen inkijk? Ik adviseer semi-transparante plissés.

Semi-transparante plisségordijnen verkopen wij niet online, die wil je eerst gezien hebben!

'Hoe transparant? De vele kleuren.'

Klantervaring

“Gigantisch Wonen Zevenaar is een mooie winkel met vriendelijke mensen en kwaliteitsproducten.”

‘Met de speciale coating hebben een aantal stoffen een goede warmte werende werking, ideaal bij kamers waar lang de zon op de ramen staat.’

Kom langs in Zevenaar
Onze openingstijden:

wo t/m vr: 10.00-17.30
za: 10.00-16.00

Semi-transparante plisségordijnen; blikdichte gordijnen voor thuis en de zaak

Semi-transparante plisségordijnen zijn eigenlijk blikdichte gordijnen. Ideaal dus voor zowel thuis als op de zaak! Deze stijlvolle plisségordijnen vind je ook in onze woonwinkel in Zevenaar. Wil je mooie raamdecoratie die het daglicht doorlaat maar inkijk blokkeert? En directe lichtinval hindert? Dan kom je de vele soorten snel bekijken bij Gigantisch Wonen aan de Edisonstraat 20B in Zevenaar. We staan van woensdag tot en met zaterdag voor je klaar.

Volop privacy met voldoende licht

Wie graag overdag volop privacy wilt maar niet in een donkere kamer wilt zitten, die kiest voor deze semi-transparante plissés. Ze zijn namelijk gewoon lichtdoorlatend waardoor het overdag aangenaam is in elke ruimte. Voor de avond bieden ze echter niet voldoende privacy omdat ze dan als het licht binnen aan is, wel doorschijnen. Gelukkig combineren de plisségordijnen prachtig met andere raamdecoratie, zoals met overgordijnen. Een combinatie die ook nog de akoestiek en isolatie in de ruimte verbetert.

Smalle en hele brede plooien

Bij plisségordijnen heb je de keus uit smalle en hele brede plooien. Handig, want de diepte van een glaslijst kan verschillen. Zo zijn de glaslijsten van draaikiepramen en serreramen vrij smal. Raamdecoratie met een smalle gordijnplooi zoals de plissés met een plooibreedte van 20 mm, is dan het beste omdat die niet uit de kozijnen steekt. Bij grote ramen mag het best wat robuuster zijn en daarvoor staan plisségordijnen met een plooibreedte van 32 mm hier juist weer mooi bij.

Plisségordijnen bedienen

Hangen de plisségordijnen te hoog en kun je er niet gemakkelijk bij? Of wil je ze gewoon direct vanaf jouw werkplek kunnen bedienen? Dan kies je voor elektrische bediening van de plissés waarbij je ze met een afstandsbediening opent of weer sluit. Andere bedieningsmogelijkheden voor deze raamdecoratie zijn natuurlijk ook nog de draaistang, koord, ketting en de bedieningsstok. We zorgen ervoor dat jij ze kunt bedienen zoals jij dat wilt!

Stoffen en materialen

Ook qua kleur, dessin, gordijnstoffen en materialen kunnen we ze precies zo laten maken als jij dat wenst. Van effen tot drukke prints en desgewenst ook met coatings. Zo kun je ze laten afwerken tot een lichtweerkaatsende stof, met een warmtewerende of een vlamvertragende coating. Waar je niet voor hoeft te kiezen is een stofwerende coating, die hebben ze namelijk allemaal al. Hierdoor hoef je ze niet steeds schoon te maken. Gewoon even afborstelen zo nu en dan is voldoende. En wil je ze toch eens wassen? Dan is het natuurlijk heel belangrijk dat de elektronica niet in contact met het water komt.

Monteren met EasyClick

Doordat de semi-transparante plisségordijnen met het handige EasyClick-systeem gemonteerd kunnen worden, is het niet nodig om in de kozijnen te boren of te schroeven. Een heel handig systeem dus dat bovendien in meerdere RAL-kleuren leverbaar is, altijd mooi afgewerkt en ook nog kindveilig in gebruik. Benieuwd hoe dit eruit ziet in het echt? We laten het je graag zien in onze woonwinkel!

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Gigantisch Wonen een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. De interieuradviseur informeert jou hier graag over.

Speciale raamvormen? Kies voor plissés!

Niet alle ramen zijn de standaard rechthoekige vorm. Heb jij ook ramen die sterk hellen, een driehoeksvorm hebben of ramen in een lichtkoepel of serredak? Dan kun je ze met mooie raamdecoratie voorzien als je kiest voor plissés! Die zijn bij uitstek geschikt voor ramen met afwijkende vormen.

Semi-transparante plisségordijnen, naar wens gemaakt bij Gigantisch Wonen in Zevenaar

In welke uitvoering jij ook de semi-transparante plisségordijnen wilt, wij zorgen dat ze zo gemaakt worden. En weet je het nog niet precies? Dan kun je ook bij ons terecht voor persoonlijk en deskundig interieuradvies. Kom snel bij ons langs, de koffie staat klaar!

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloeren en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij Gigantisch Wonen Zevenaar