HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Nieuw! Sharp Wave® gordijnen

Nieuw! Sharp Wave® gordijnen

Nieuw! Sharp Wave® gordijnen

10

kleuren

Sharp Wave® in-betweens, de meest strakke plooien

Sharp Wave® gordijnen koop je niet zomaar, die moet je zien!

Klantervaring

“Bij Gigantisch Wonen in Zevenaar ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

“We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de producten voor je opmeten en plaatsen, geen probleem.”

Kom langs in Zevenaar
Onze openingstijden:

wo t/m vr: 10.00-17.30
za: 10.00-16.00

In 3 stappen kies je het perfecte Sharpe Wave® gordijn

Stap 1. Maak een keuze uit de 10 kleuren
Stap 2. Kies de kleur van de haken en band
Stap 3. Kies de door jou gewenste kleur trekstang, structuur wit, structuur zwart of design grijs.

Maak vrijblijvend een afspraak, voor uitgebreid advies.

Bekijk hier de folder:

 

Toppoint Sharp Wave®, de strakste vouwen

Sharp Wave® in-between gordijnen van Toppoint hebben de meest mogelijke strakke vouwen. Door de stoffen banen die met elkaar verbonden zijn en de strakke vouwen ontstaat er een mooi lijnenspel die prachtig staat in vele interieurs.

De afwerking maakt het verschil

De afwerking van de Sharp Wave® past perfect bij de door jou gekozen kleur. De finishing touch is een design trekstang waarmee je de Sharp Wave® makkelijk open- en dichtschuift.

Ideaal voor grote raampartijen

Wist je dat de breedte van de Sharp Wave® oneindig is? Dit komt door de, vrijwel onzichtbaar, verbonden panelen. Met een hoogte van 309 cm, ook perfect voor hoge ramen.

Kies een stof kleur

De Toppoint Sharp Wave® gordijnen zijn leverbaar in 10 kleuren, waaronder koper, taupe, bruin, mosgroen, de trendkleuren van nu. Er is zeker een passende kleur voor jouw interieur. Goed advies? Wij staan voor je klaar, maak gerust een afspraak.

Kies de finishing touch

Het afwerkingsband aan de binnenzijde, de haakjes en het wavekoord dat tussen de haken loopt is zowel in wit als in zwart verkrijgbaar, dat maakt het verschil. De Toppoint design trekstang, die je voor het open- of dichtschuiven gebruikt, is er in 3 passende kleuren; structuur wit of structuur zwart en grijs.

Oneindig breed en 309 cm hoog

Door de, vrijwel onzichtbare, verbonden panelen is de breedte van de Sharp Wave® gordijnen oneindig. Met een hoogte tot 309 cm, ook perfect voor hoge ramen.

Goed passend advies over de Sharp Wave® gordijnen krijg je bij onze winkel in Zevenaar. Maak een vrijblijvend een afspraak.