HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Stoffen lamellen

Stoffen lamellen

150

kleuren

Stoffen lamellen zijn er in zeer veel stoffen en kleuren.

Stoffen lamellen verkopen wij niet online, het gaat om de details!

'De vele stoffen, de kleuren.'

Klantervaring

“Gigantisch Wonen Zevenaar is een mooie winkel met vriendelijke mensen en kwaliteitsproducten.”

‘Met stoffen lamellen filter je licht zoals jij wilt. De keuze is enorm, kom langs om de collectie te bekijken.’

Kom langs in Zevenaar
Onze openingstijden:

wo t/m vr: 10.00-17.30
za: 10.00-16.00

Stoffen lamellen bij Gigantisch Wonen Zevenaar

Stoffen lamellen maken elk interieur sfeervoller. En door de vele varianten daarin, is er ook altijd iets dat past bij jouw woonstijl. Vandaar dat dit een ideale raamdecoratie is! Ze passen overal, zelfs in de vochtige ruimtes! Bezoek onze woonwinkel Gigantisch Wonen Zevenaar en zie zelf de veelheid aan kleuren, stoffen en dessins.

Warmtewerende, brandvertragende lamellen

In onze collectie stoffen lamellen zijn er ook verschillende met een weerkaatsende coating. Dat weert het licht en de warmte waardoor het de perfecte raamdecoratie is voor de zonzijde van het huis. Met deze warmtewerende stoffen lamellen blijft het in huis koeler, ook als de zon er vol op staat. En wil je extra veiligheid? Dan kies je de brandvertragende stoffen lamellen. Ook daarvan hebben we verschillende kleuren en dessins in onze woonwinkel.

Stoffen lamellen, ook in de badkamer en keuken

Stoffen lamellen in de badkamer of keuken lijkt misschien geen goed idee, maar dat is het wel! Als je tenminste voor de lamellen van de exclusieve en sterke No Limits-stof kiest. No Limits is een vocht- en schimmelwerende stof die ervoor zorgt dat de lamellen lang mooi blijven, ook dus in vochtige ruimtes. Deze bijzondere stof is te vinden in onze collectie en kunnen we verwerken in diverse soorten raamdecoratie.

… en voor de werkplek

De gordijnstoffen voor lamellen zijn heel divers. Er is keus in kleur, stofdikte, weving, dessin en wel of geen coating. Jij bepaalt dus of je een lamel ophangt die veel of weinig licht doorlaat. Van transparant tot verduisterend, er is altijd een stoffen lamel die voldoet aan jouw interieurwensen. Ook als die voor een kantoor zijn. Want juist op een werkplek is de lichtdosering heel belangrijk. En dat kan met deze lamellen; hiermee kun je kiezen voor een gordijnstof die voldoende daglicht doorlaat maar het licht zo filtert dat je ongehinderd achter jouw beeldscherm kunt werken.

Stoffen lamellen in drie breedtematen

De stoffen lamellen zijn er de breedtematen 89, 127 en 250 mm. De breedste lamellen hangen in een lamelrail en lijken een beetje op een paneelgordijn. De smallere lamellen zijn uitgevoerd met een ketting met verzwaringsgewicht zodat ze mooi recht blijven hangen. En wil je de lamellen naar wens laten afwerken? Dan adviseren we de brede lamellen, daarmee heb je de meeste opties. Zoals houten latjes die erop aangebracht worden en de verdeling ervan over meerdere segmenten.

Stoffen lamellen zelf schoonmaken

Stoffen lamellen kun je zelf schoonmaken, mits je je vooraf goed laat informeren hoe je dat moet doen. De juiste werkwijze verschilt namelijk per stofsoort. Er zijn bijvoorbeeld lamellen die je het beste met een zachte borstel schoonmaakt terwijl bij andere een vochtige doek nodig is. En sommige stofsoorten moeten op de hand gewassen worden. Is dat laatste het geval, dan haal je ze uit de rails en verwijder je de verzwaringsplaatjes en onderketting. Nadat ze gewassen en afgespoeld zijn, kunnen ze zo nat teruggehangen worden met de gewichtjes en ketting. Overigens zijn er ook stoffen lamellen die in de wasmachine kunnen.

Stoffen lamellen bij de woonwinkel van Zevenaar

Natuurlijk kun je stoffen lamellen het beste zelf zien en voelen. Kom daarom naar dé woonwinkel in Zevenaar. Wij hebben een ruime collectie en een enthousiast, ervaren team dat je er alles over kan vertellen. En wil je graag wat interieuradvies zodat je zeker weet dat die stoffen lamellen ook heel mooi staan bij jou thuis? Ook dan ben je bij ons meer dan welkom maar we bezoeken je daarvoor ook graag thuis. Wil je meer weten? Vraag het ons. We zijn geopend van woensdag tot en met zaterdag.

Jouw interieur, onze passie

Ook voor je vloeren en accessoires kun je bij ons slagen.

Vloeren

ook bij Gigantisch Wonen Zevenaar