HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Transparante plisségordijnen

Transparante plisségordijnen

183

kleuren

Plissé gordijnen in transparante uitvoering filteren elegant het licht.

Transparante plisségordijnen verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben.

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Gigantisch Wonen Zevenaar is een mooie winkel met vriendelijke mensen en kwaliteitsproducten.”

‘Maak gerust een afspraak voor advies aan huis! We kunnen dan natuurlijk direct opmeten voor de beste offerte op maat.’

Kom langs in Zevenaar
Onze openingstijden:

wo t/m vr: 10.00-17.30
za: 10.00-16.00

Transparante plisségordijnen, bij jouw woonwinkel in Zevenaar

Transparante plisségordijnen zorgen voor een aangenaam licht in huis en zien er bovendien heel stijlvol uit. En als extra voordeel: ze passen in vrijwel elk raam. Perfecte raamdecoratie dus, en die vind je bij jouw woonwinkel in Zevenaar: Gigantisch Wonen. Of je nu een klassiek interieur hebt, een stoere of retro woonstijl, er is altijd een variant en uitvoering die past bij jouw persoonlijke smaak en inrichting. En vind je het lastig om daarin een keuze te maken? Weet dan dat ons team van interieuradviseurs voor jou klaarstaat. In onze winkel en als je wilt ook bij jou thuis voor persoonlijk interieuradvies.

Mooi in combinatie met overgordijnen

Hoe mooi de transparante plissés ook zijn, ze zullen je niet veel privacy bieden. En dat wil je natuurlijk zo nu en dan wel. Daarom adviseren wij vaak om ze te combineren, met bijvoorbeeld luxueuze overgordijnen. Die combinatie geeft jouw huis een rijke en warme uitstraling en zorgt direct ook voor een betere isolatie, betere akoestiek en natuurlijk die gewenste privacy.

Plooibreedtes van smal tot extra breed

Qua plooibreedtes bieden plissés veel keus en dat is bij de transparante plisségordijnen niet anders. Zo kun je kiezen voor een smalle plooi van 20 mm, of juist een brede plooi van 32 mm. Heb je ramen met een smalle glaslijst zoals serreramen of een draaikiepraam? Dan zijn de plissés met smalle plooibreedtes geschikt omdat die daar goed inpassen. Heb je juist hele grote ramen? Dan raden wij je de bredere plooi aan voor een wat robuustere look.

Inclusief coating

Als je wilt, kun je ook bij de transparante plissés voor gordijnstoffen kiezen die een coating bevatten. Het voordeel van zo’n coating is dat het de stof een extra eigenschap geeft. Het maakt ze bijvoorbeeld vuilwerend of warmtewerend. Wil je weten hoe een transparante gordijnstof inclusief coating eruit ziet? Kom dan langs in onze winkel. We laten je graag de voorbeelden zien.

Transparante plisségordijnen schoonmaken

Het fijne van transparante plisséstoffen is dat ze al stofwerend zijn gemaakt via een speciale behandeling. Daardoor hoef je ze alleen maar zo nu en dan even schoon te borstelen. Wil je ze toch eens een keer wassen? Dan is het heel belangrijk dat je het gegeven wasvoorschrift volgt. En bij elektrisch bedienbare plissés moet je er natuurlijk voor zorgen dat er geen water bij de elektronica komt.

Monteren zonder schroeven of boren

Wil je wel nieuwe raamdecoratie maar geen nieuwe gaten in de kozijnen? Dan kies je voor montage van de plisségordijnen met het handige EasyClick-systeem. Via dit montagesysteem worden de plissés tegen het kozijn aan geplaatst zonder dat daarin geboord of geschroefd wordt. EasyClick is veilig voor kinderen, is mooi afgewerkt en leverbaar in diverse RAL-kleuren.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Gigantisch Wonen een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. De interieuradviseur informeert jou hier graag over.

Voor transparante plisségordijnen ga je naar Gigantisch Wonen in Zevenaar

Spreken de transparante plisségordijnen jou ook aan? Dan ga je naar Gigantisch Wonen in Zevenaar! Wij hebben een ruime collectie in plisségordijnen van transparante stoffen en adviseren je graag welke uitvoering en welke combinatie het mooist staat in jouw interieur. Kom je snel langs? We zijn geopend van woensdag tot en met zaterdag en voor de deur vind je volop gratis parkeerruimte.

Vloeren

ook bij Gigantisch Wonen Zevenaar