HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Transparante vouwgordijnen

Transparante vouwgordijnen

1483

kleuren

Vouwgordijnen kunnen in elke ruimte.

Transparante Vouwgordijnen verkopen wij niet online, die moet je zien!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Gigantisch Wonen Zevenaar is een mooie winkel met vriendelijke mensen en kwaliteitsproducten.”

‘Meerdere vouwgordijnen naast elkaar? Kies dan voor elektrische bediening, dat is wel zo gemakkelijk.’

Kom langs in Zevenaar
Onze openingstijden:

wo t/m vr: 10.00-17.30
za: 10.00-16.00

Transparante vouwgordijnen voor jouw huis, bij Gigantisch Wonen Zevenaar

Van jouw huis een thuis maken, dat maken we mogelijk bij Gigantisch Wonen Zevenaar. En dat kan onder meer met deze transparante vouwgordijnen. Die zijn leverbaar in elke gewenste kleur en dessin, in verschillende stoffen en ook in diverse manieren van afwerking. Zo is er dus altijd een uitvoering te maken die jouw huis die laatste, finishing touch geeft. Wij helpen je daarbij, met inspiratie, advies en door het goed voor je te regelen.

Doorschijnend tot blikdicht

Het ene transparante vouwgordijn is het andere niet. Zo is er onder meer verschil in de mate van transparantie. De weving, dikte van de stof en zelfs een eventuele coating bepaalt of de stof geheel doorschijnend is of iets dichter, blikdicht dus. Bij beide stoffen schijnt het daglicht wel gewoon naar binnen maar biedt het ’s avonds weinig privacy. Wil je dat toch? Dan kun je ze prima combineren met andere raamdecoratie. Zoals met verduisterende overgordijnen. Een mooie combi die bovendien voor een aangename akoestiek zorgt.

Maatwerk en kwaliteit

Bestel je bij ons jouw transparante vouwgordijnen, dan zorgen wij ervoor dat je op perfect maatwerk kunt rekenen. Of ze nu voor een raam met een afwijkende vorm komen te hangen, een bijzonder groot raam of een raam van standaard afmetingen. Eveneens mag je van ons een hoge kwaliteit verwachten. Bij de vouwgordijnen betekent dat onder meer dat ze worden voorzien van geblindzoomde zijzomen, dat de baleinen van sterk aluminium zijn en dat de garens worden aangepast op de kleur van de stof. En heb je een gordijnstof gekozen met een doorlopend dessin? Dan plaatsen we de baleinen aan de achterzijde zodat ze het aanzicht van jouw gordijnen niet onderbreken.

Transparante vouwgordijnen met persoonlijk interieuradvies, bij Gigantisch Wonen in Zevenaar

Kies je voor transparante vouwgordijnen, dan wil je natuurlijk wel zeker weten dat het ook heel mooi staat in jouw huis. Daarom geven wij altijd persoonlijk interieuradvies. Dan ben je er zeker van dat jouw keuze in raamdecoratie past bij jouw woonstijl en voldoet aan jouw woonwensen. Kom langs en we adviseren ook jou, of vraag ons voor persoonlijk advies bij jou thuis. Van woensdag tot en met zaterdag staan wij voor je klaar.

Jouw interieur, onze passie

Ook voor je vloeren en accessoires kun je bij ons slagen.

Vloeren

ook bij Gigantisch Wonen Zevenaar