HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende gordijnen

Verduisterende gordijnen

1250

kleuren

Met de juiste voering kan alles verduisterend worden.

Verduisterende Gordijnen verkopen wij niet online, die moet je ervaren!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Gigantisch Wonen Zevenaar is een mooie winkel met vriendelijke mensen en kwaliteitsproducten.”

‘Gordijnen kunnen volledig verduisteren met de juiste keus. Ik help je graag met een maatwerk advies.’

Kom langs in Zevenaar
Onze openingstijden:

wo t/m vr: 10.00-17.30
za: 10.00-16.00

Madee

Sereno

Sereno

Isola

Mindful

Allium

Isola

Verduisterende of gevoerde gordijnen, voor echt donkere kamers

Maak elke kamer net zo donker als jij dat wilt. Met verduisterende gordijnen of gordijnen die je laat voeren! Bij Gigantisch Wonen, de woonwinkel in Zevenaar, hebben we talloze gordijnstoffen. Stoffen die van zichzelf al verduisteren maar ook heel veel gordijnstoffen die we kunnen laten voeren. Bij ons heb je dus altijd volop keus in gordijnen voor elke ruimte in jouw huis. En wij zijn er om jou daarin te adviseren en inspireren, in onze woonwinkel of met persoonlijk advies bij jou thuis.

Vier soorten verduisteringsstof

Eigenlijk kunnen we van bijna elk gordijn wel een verduisterend gordijn maken. Jij kiest dus gewoon eerst de gordijnstof die goed past in jouw interieur. En moet die verduisterend zijn maar is de stof daarvoor niet dik genoeg? Dan zorgen we dat het gevoerd wordt met een van deze verduisteringsstoffen:

• Basic : een verduisteringsstof die beschermt
• Molton : biedt veel verduistering, absorbeert geluid en geeft gordijnen een royale uitstraling
• Dimout : een soepele stof die grotendeels verduistert
• Blackout: een stof die de gordijnen geheel verduisterend maakt

Verduisterende gordijnen geplooid

Als een gordijn gevoerd wordt met verduisteringsstof, dan kan het hele stofpakket best zwaar worden. Maar dan nog kunnen we bijna altijd de verduisterende gordijnen laten plooien op de manier die jij wilt. En daarin heb je best veel keuze; van een strakke enkele plooi tot de meer klassieke Tri-plooi en van de moderne Wave-plooi tot de bekende ingeslagen ring. Wat mogelijk is qua plooien bij de verduisterende gordijnen van jouw keuze, dat vertellen wij je graag. In onze woonwinkel staat een team van vakmensen voor je klaar om je te helpen verduisterende gordijnen uit te zoeken die perfect staan in jouw interieur.

Voordelen van gordijnvoering

De voordelen van verduisterende gordijnen zijn meer dan alleen een kamer echt donker maken. Laat je ze namelijk voeren, dan profiteer je meteen van een betere geluiddemping in de ruimte en voorkom je dat de gordijnstof verkleurt door de zon. Bovendien creëren ze een betere binnentemperatuur doordat die voering de warmte weert en het binnen isoleert.

Persoonlijk interieuradvies bij Gigantisch Wonen Zevenaar

Wist je dat je verduisterende gordijnen ook mooi kunt combineren met andere raamdecoratie? Het staat vaak heel mooi bij onder meer vouwgordijnen en jaloezieën. Ben jij op zoek naar mooie, nieuwe verduisterende gordijnen? En wil je ook een persoonlijk interieuradvies? Dan ga je naar onze woonwinkel; Gigantisch Wonen Zevenaar. Hier vind je ook het Versus® gordijn van Toppoint, een 2-in-1 Wave gordijn dat zowel het licht mooi kan filteren als de kamer kan verduisteren. We kunnen ook bij jou thuis langskomen voor een advies aan huis. We zijn van woensdag tot en met zaterdag aanwezig aan de Edisonstraat.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook voor je vloeren en accessoires kun je bij ons slagen.

Vloeren

ook bij Gigantisch Wonen Zevenaar