HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende rolgordijnen

Verduisterende rolgordijnen

301

kleuren

Voor de slaapkamer adviseren we verduisterende rolgordijnen.

Verduisterende Rolgordijnen verkopen wij niet online, die wil je zien!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Gigantisch Wonen Zevenaar is een mooie winkel met vriendelijke mensen en kwaliteitsproducten.”

‘Rolgordijnen kunnen volledig verduisteren met de juiste keus. Ik help je graag.’

Kom langs in Zevenaar
Onze openingstijden:

wo t/m vr: 10.00-17.30
za: 10.00-16.00

Verduisterende rolgordijnen die passen bij jouw interieur

Verduisterende rolgordijnen zijn er natuurlijk om de kamer van jouw keuze ook donker te maken op het moment dat jij dat wenst. Maar dat ze het donker maken, betekent niet dat je ze niet hoeft te zien. Integendeel, deze rolgordijnen zijn er in tal van gordijnstoffen met mooie dessins, in prachtige kleuren en ook heel divers afgewerkt. Wil je weten of het rolgordijn van jouw keuze ook bestaat? Kom dan naar onze woonwinkel in Zevenaar: Gigantisch Wonen. Wij verrassen je graag met onze aantrekkelijke collectie in verduisterende gordijnstoffen!

Echt verduisterend

Een verduisterend rolgordijn moet een kamer echt verduisteren. Zonder dat er ergens nog licht doorheen kiert zoals via de zijkanten. Daarom kunnen we ze monteren met zijgeleidingsprofielen, dan weet je zeker dat er geen sprankje licht meer naar binnen komt.

Ruim aanbod gordijnstoffen

Ook de gordijnstof is bepalend in hoe verduisterend een rolgordijn is. Net als de dikte van de stof, de weving en zelfs of er wel of geen coating op zit. Zo heb je stoffen die van zichzelf al totaal verduisteren maar ook die dat een beetje doen. In ons aanbod vind je in ieder geval in elke categorie heel veel keuze. Wat jouw wensen dus ook zijn, je vindt het in Zevenaar bij Gigantisch Wonen!

De voordelen van verduisterende rolgordijnen

Verduisterende rolgordijnen bieden je veel voordelen. Natuurlijk maken ze een ruimte goed donker op het moment dat jij dat wenst en geven ze jou zo alle gewenste privacy. Maar ze kunnen ook nog warmtewerend zijn, brandvertragend en zelfs vuilafstotend. Jij bepaalt!

Goed te combineren met andere raamdecoratie

Dat het met verduisterende rolgordijnen lekker lang donker blijft als je wilt uitslapen, is heel fijn. Net als dat ze je volop privacy bieden. Maar open je ze overdag om van het daglicht te profiteren, dan heb je niets meer voor het raam. Wil je dan toch raamdecoratie? Combineer ze dan met bijvoorbeeld in-betweens. Dat zijn ragfijne gordijnen waar je doorheen kunt kijken. Samen geeft dat een mooie sfeer aan jouw interieur en er zijn talloze combinaties mogelijk. Samen vinden we er vast een die ook bij jouw huis past!

Lichtfilterend en geluiddempend

Door rolgordijnen te combineren met gordijnen heb je ook een ander voordeel; samen zijn ze geluiddempend. De combinatie zorgt namelijk voor een betere akoestiek in elke ruimte. En de transparante gordijnen filteren het licht weer wat het overdag rustiger en prettiger maakt om te lezen, werken of bij het televisiekijken.

Wil jij ook verduisterende rolgordijnen? Kom dan naar Gigantisch Wonen in Zevenaar!

Wil jij ook mooie verduisterende rolgordijnen die bij jou thuis passen? Of wil je juist advies wat mooi staat in jouw interieur? Kom dan naar Gigantisch Wonen in Zevenaar. Ons team staat voor je klaar met persoonlijke informatie in een winkel met volop inspiratie. Je bent meer dan welkom van woensdag tot en met zaterdag. De koffie staat klaar!

Jouw interieur, onze passie

Ook voor je vloeren en accessoires kun je bij ons slagen.

Vloeren

ook bij Gigantisch Wonen Zevenaar