HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

1483

kleuren

Verduisterende vouwgordijnen zijn prachtig in de slaapkamer.

Verduisterende Vouwgordijnen verkopen wij niet online, die moet je eerst bewonderen!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Gigantisch Wonen Zevenaar is een mooie winkel met vriendelijke mensen en kwaliteitsproducten.”

‘Wist je dat je kunt kiezen aan welke kant de baleinen van het vouwgordijn geplaatst worden? Kies wat past bij jou.’

Kom langs in Zevenaar
Onze openingstijden:

wo t/m vr: 10.00-17.30
za: 10.00-16.00

Meer sfeer en meer privacy met verduisterende vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen zorgen voor meer sfeer en meer privacy in huis. En doordat ze in tal van stoffen en dessins uit te voeren zijn, is er altijd een variant die heel mooi staat bij jou thuis. Voor verduisterende vouwgordijnen van uitstekende kwaliteit bezoek je onze woonwinkel in Zevenaar. Wij helpen je met persoonlijk interieuradvies, volop inspiratie en natuurlijk door de vouwgordijnen voor jou op maat te laten maken.

Ook te voeren met verduisterende voeringstof

Voor de verduisterende vouwgordijnen hebben we al heel veel keus in verduisterende gordijnstoffen. Maar heeft een andere gordijnstof jouw voorkeur en is die niet verduisterend genoeg? Dan kunnen we ze voeren met een verduisterende voeringstof. Wij regelen dit voor je en zorgen er dan natuurlijk ook voor dat de voering dezelfde krimptolerantie heeft als de gordijnstof zelf.

Kleurrijk, met printjes of heel rustig?

Kan het jou niet kleurrijk genoeg zijn voor de ramen? Of wil je liever een vouwgordijn in een rustige tint? Of juist met een vrolijk printje voor de kinderkamer? Wat jouw voorkeur ook is, wij hebben het vast en zeker in onze collectie gordijnstoffen. En daarmee maken we de verduisterende vouwgordijnen voor jouw huis! Kun je niet kiezen? Weet dan dat je op ons team van ervaren en creatieve vakmensen kunt vertrouwen. Wij zijn er om jou te helpen met persoonlijk interieuradvies zodat jij de mooiste versie voor bij jou thuis kunt uitkiezen.

Mooie combinaties met andere raamdecoratie

Hoe mooi de verduisterende vouwgordijnen ook in jouw interieur staan, overdag wil je ze waarschijnlijk toch optrekken. Om dan toch iets te hebben wat de directe inkijk blokkeert, of wat het felle daglicht een beetje tempert, kun je ze prima combineren met andere raamdecoratie. Zoals met transparante gordijnen. Wat de mooiste combinatie is voor jouw huis? Dat bepalen we samen met jou als we weten wat jouw woonstijl is en hoe jouw interieur eruit ziet. Dat kan in onze winkel of bij jou thuis.

Op maat gemaakt en naar wens afgewerkt

Natuurlijk maken we ook de verduisterende vouwgordijnen op maat. Hiervoor wordt alles eerst nauwkeurig ingemeten zodat het precies gemaakt kan worden voor de afmetingen van jouw raam of ramen. En heb je specifieke wensen ten aanzien van de afwerking? Dan houden we daar ook rekening mee. Zoals bijvoorbeeld baleinen die aan de achterzijde geplaatst worden zodat ze uit het zicht blijven of een dessin niet onderbreken. En wil je ze handbediend of liever elektrisch bediend? Jij bepaalt en wij regelen het. Net als de eventuele optie top-down, bottom-up waarmee je het vouwgordijn op willekeurig welke plek in het raam kunt fixeren. Kortom, de gehele afwerking is altijd van uitstekende kwaliteit. Daar mag je op rekenen.

Verduisterende vouwgordijnen met persoonlijk interieuradvies bij Gigantisch Wonen, Zevenaar

Bezoek onze woonwinkel en onze vakmensen staan al voor je klaar. Met veel voorbeelden in vouwgordijnen en gordijnstoffen, volop inspiratie en altijd vakkundig en persoonlijk interieuradvies. We zijn geopend van woensdag tot en met zaterdag en als je ons bezoekt, staat de koffie al voor je klaar!

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloeren en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij Gigantisch Wonen Zevenaar