HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Versus® gordijnen

Versus® gordijnen

Versus® gordijnen

250

kleuren

Versus® is de kamerhoge oplossing die dimt en licht mooi kan filteren.

Versus® filtert en dimt, 2 raamproducten in 1!

'Kies je in-between stof, de plooibreedte en railkleur.'

Klantervaring

“De adviseur van Gigantisch Wonen heeft mij zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

“We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de producten voor je opmeten en plaatsen, geen probleem.”

Kom langs in Zevenaar
Onze openingstijden:

wo t/m vr: 10.00-17.30
za: 10.00-16.00

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand en accessoires hebben wij een ruime keuze.

VERSUS®, 2 IN 1 WAVEGORDIJN

Iedereen kent het duo-rolgordijn of zebragordijn inmiddels wel. Tijd voor een verticale variant. Toppoint heeft hiervoor het Versus® gordijn ontwikkeld, verkrijgbaar bij Gigantisch Wonen in Zevenaar. Kies voor sfeer met een mooi in-between gordijn maar ook voor de voordelen van het dimmen! Mooi, strak, transparant én dimmend en kamerhoog, dat is het Versus® gordijn. Samen te stellen zoals jij dit wilt met in-between gordijnstoffen en altijd inclusief rails. Jouw woonspecialist informeert je er graag over.

Perfecte golving, strakke uitstraling

Versus® is de uitbreiding op het bekende wave gordijn. Een 2 in 1 oplossing voor iedereen die een mooi in-between gordijn wilt maar tegelijkertijd ook wel zou willen dimmen, zonder nog een extra raamproduct aan te schaffen. Versus® is raamdecoratie die zowel transparant als dimmend is, strakke perfectie. De wave confectie van de gordijnstof zorgt voor een mooi golving van de stof en de verborgen lamellen zorgen voor een gedimd effect. Samen te stellen met Toppoint kamerhoge in-between stoffen. De woonspecialisten van Gigantisch Wonen in Zevenaar kunnen je perfect advies geven over dit mooie 2 in 1 raamproduct. Maak vrijblijvend een afspraak.

Verborgen techniek

Versus® gordijnen zijn in-between gordijnen met een wave confectie waarin verborgen lamellen verwerkt zijn. De zwevende, verborgen, verticale lamellen kunnen in elke gewenste verticale stand worden gedraaid. Aan de onderzijde zijn de afgeronde lamellen dankzij de hoogwaardige confectie ook verborgen. Zelfs wanneer je jouw gordijn volledig open draait, garanderen jouw Versus® gordijnen de privacy.
De lichtinval is met de ketting in 1 handeling eenvoudig te bepalen. Zo creëer je de perfecte privacy; gordijn & zonwering in. Met het trekkoord kun je heel makkelijk het pakket openen. Aan jou de keuze of het pakket naar links, rechts of in het midden opengaat. De lamellen zijn er in wit of grijs en in 2 breedtes, 89 en 127 mm. Over het ophangen zijn er geen zorgen, Versus® gordijnen zijn altijd incl. rails, in elegant wit, chique zwart of design grijs. 

In 3 stappen kies je het perfecte Versus® gordijn

Stap 1. Maak een keuze uit de ruim 70 kleuren van de Versus® geschikte kamerhoge in-between stoffen en de kleur lamel
Stap 2. Bepaal de plooi-breedte.
Het Versus® gordijn is beschikbaar met 89 en 127 mm lamellen waarmee je smalle of bredere opening kunt realiseren.
Stap 3. Kies de door jouw gewenste kleur rails. elegant wit, chique zwart of design grijs.

Versus®, een naadloos gordijn voor kantoor, particuliere en openbare ruimtes

Met oog voor het kleinste detail wordt door onze coupeuses jouw Versus® gordijnen geconfectioneerd. Het resultaat is een altijd naadloze confectie. Uitsluitend kamerhoge Toppoint in-between stoffen worden voor Versus® gebruikt. Het strakke railssysteem en de verborgen lamellen staan garant voor jarenlang genieten van jouw Versus® gordijnen.

Zeker voor gebruik in openbare ruimtes is de Versus® een perfecte oplossing; kies dan voor een brandvertragende in-between stof, alle overige onderdelen zijn reeds brandvertragend.

Maak vrijblijvend een afspraak bij Gigantisch Wonen in Zevenaar, dat zijn de woonspecialisten die je uitgebreid kunnen adviseren.

Bekijk hier de folder: