HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

1483

kleuren

Vouwgordijnen kunnen in elke ruimte.

Vouwgordijnen verkopen wij niet online, die moet je eerst bewonderen!

'De structuren,de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

Transparante vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

Gratis inspiratie magazine


Klantervaring

“Gigantisch Wonen Zevenaar is een mooie winkel met vriendelijke mensen en kwaliteitsproducten.”

‘Door de vele keus in stoffen en materialen kunnen vouwgordijnen zelfs in de badkamer.’

Kom langs in Zevenaar
Onze openingstijden:

wo t/m vr: 10.00-17.30
za: 10.00-16.00

Vouwgordijnen voor jouw huis, bij Gigantisch Wonen Zevenaar

Met vouwgordijnen creëer je de sfeer in jouw interieur die jij wilt; van strak en modern tot klassiek of landelijk. Want met deze gordijnen is elke stijl mogelijk. Omdat ze gemaakt kunnen worden van heel veel verschillende stoffen in tal van dessins en tinten. Zo is er dus altijd een die past bij jouw smaak en jouw woonstijl. Wil je weten welk soort vouwgordijn het beste past bij jouw huis? Kom dan langs bij Gigantisch Wonen Zevenaar en we staan voor je klaar met persoonlijk interieuradvies en heel veel voorbeelden in vouwgordijnen en stoffen.

Transparant of verduisterend

Wil je liever een vouwgordijn waar licht doorheen komt en waardoorheen je nog naar buiten kunt kijken? Of moet het de kamer echt donker maken? Het kan allebei. Wij hebben namelijk vouwgordijnen die transparant zijn en verduisterende vouwgordijnen. De transparante stof filtert het daglicht heel subtiel wat een aangename lichtinval in huis geeft. En de verduisterende versie is natuurlijk ideaal als je meer privacy wenst.

Gevoerde vouwgordijnen

Het spreekt voor zich dat verduisterende vouwgordijnen handig zijn in slaapkamers en kinderkamers. Daarmee maak je het immers donker op elk gewenst moment van de dag! Maar wist je ook dat je daarvoor niet beperkt bent tot het aanbod aan verduisterende gordijnstoffen? Wij kunnen de vouwgordijnen voor jou ook laten voeren met een verduisteringsstof. Zo heb je veel meer keus in gordijnstoffen en met de voeringstof bescherm je jouw gordijnen tegen het verkleuren van de zon. Wel zo handig als die gordijnen aan de zonnige kant van jouw huis hangen!

Vouwgordijnen samen met gordijnen

Door vouwgordijnen te combineren met gewone gordijnen, heb je maximaal profijt van jouw raamdecoratie. De transparante stof van het ene gordijn biedt je overdag voldoende privacy terwijl de verduisterende stof van het andere gordijn ’s avonds juist weer de extra privacy biedt. En de combinatie van beide stoffen verbetert de akoestiek in huis, zeker als je dikkere overgordijnen ophangt. Wil je weten welke combinatie het mooist is voor jouw huis? Kom dan langs in onze woonwinkel en we inspireren je graag met de vele mogelijkheden die er voor jouw interieur zijn.

Uitstekende kwaliteit, maximaal gemak

Voor een fijne sfeer in huis moet de raamdecoratie ook gewoon helemaal in orde zijn. En dat regelen wij voor je. Door vouwgordijnen van uitstekende kwaliteit te leveren die perfect passen bij jouw interieur en die we zo laten afwerken dat ze passen bij jouw woonwensen en dus maximaal gemak bieden. Zo zijn de vouwgordijnen die wij leveren altijd zorgvuldig voorzien van geblindzoomde zijzomen en van garen die op de kleur van de stof zijn afgestemd. Ook worden baleinen gebruikt van aluminium die niet doorbuigen en die desgewenst aan de achterzijde, dus uit het zicht, bevestigd worden. Qua afmeting kunnen we vouwgordijnen leveren tot wel 5 meter breed en 3,20 meter hoog. De bediening is net zoals jij wilt; met een sterke rvs ketting of elektrisch.

Schoonmaken van vouwgordijnen

Wil je liever vouwgordijnen van een gewone gordijnstof? Ook dan is het schoonmaken ervan geen probleem. Je haalt dan eerst de baleinen en de verzwaringslat eruit waarna de stof gereinigd kan worden volgens het wasvoorschrift. Is het eenmaal schoon, hang ze dan weer terug aan het systeem met het klittenband. Plaats direct de baleinen en de verzwaringslat weer terug, dan droogt de stof ook mooi strak op. Natuurlijk moet je het gordijn zolang het vochtig is, nog niet optrekken.

Persoonlijke service en interieuradvies bij vouwgordijnen

Wil jij ook meer weten over vouwgordijnen? Of wat voorbeelden ter inspiratie komen bekijken? Dan nodigen wij je van harte uit om onze woonwinkel in Zevenaar te bezoeken. Bij Gigantisch Wonen staat altijd iemand voor je klaar met verstand van zaken en een creatieve blik op de vele mogelijkheden. Kom langs en laat je verrassen, we zijn geopend van woensdag tot en met zaterdag en voor de deur kun je gratis parkeren.

Jouw interieur, onze passie

Ook voor je vloeren en accessoires kun je bij ons slagen.

Vloeren

ook bij Gigantisch Wonen Zevenaar