HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Horren

bij Parket Floors & more in Zwaag

Horren

bij Parket Floors & more in Zwaag

752

combinaties

Hooikoorts? Kies voor raamhorren met pollenwerend gaas.

Hordeuren

Raamhorren

Novus® plisséhordeuren

Klantervaring

 
‘Parket Floors & more adviseerde om een plisséhordeur te nemen. Handig en makkelijk open te schuiven.’

‘Voor elk raam of elke deur is er een hor beschikbaar. Laat je informeren, kom langs in onze showroom.’

Kom langs in Zwaag

Onze openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag: 09.00-17.30 uur
Zaterdag: 09.00-17.00 uur

Stop insecten en pollen met horren!

Heerlijk, je ramen en deuren open als het lekker weer is. Maar dan wel zonder dat je last hebt van insecten of pollen in je huis. Dat is eenvoudig op te lossen met horren van Toppoint. Bij Parket Floors & more weten we daar alles van. In onze in-huis Toppoint Conceptstore bieden we allerlei soorten horren. Ook voor jouw ramen en deuren hebben we een passende hor. Helemaal op maakt gemaakt en samengesteld naar jouw wensen. Daarmee geniet je ongestoord van de buitenlucht.
 

Kies de juiste hor

1. Kies voor een raamhor en/of deurhor
2. Kies het soort hor (vast/inzet/rol of pendel/plissé/schuif)
3. Kies de kleur van het frame
4. Kies het gaas
 

Horren voor ramen in alle formaten en vormen

Bij Parket Floors hebben we horren voor ramen in allerlei vormen. Voor een raam dat naar binnen of naar buiten opengaat, is een vaste raamhor of een rolhor de juiste oplossing. Voor je dakramen zijn rolhorren geschikt. Zelfs voor ramen met een afwijkende vorm maken we een Toppoint hor op maat voor je. Rond, halfrond, driehoekig, veelhoekig of een toog-raam, het kan allemaal!
 

Toppoint horren voor deuren en schuifpuien

Ben je op zoek naar een hor voor je deuren? Denk eens aan de handige plisséhordeur. Of kies voor de unieke pendelhordeur, ideaal bij kinderen of huisdieren. Uiteraard hebben we ook klassieke scharnierende hordeuren en schuifhordeuren in ons assortiment. We maken iedere hordeur op maat voor je!
 

Zelfreinigend Toppoint Transpatec® gaas, huisdierengaas en pollenwerend gaas, kies maar uit!

Naast het standaard Toppoint zwarte en grijze horrengaas hebben we bij Parket Floors & more ook speciale gaassoorten voor horren. Wat dacht je bijvoorbeeld van het unieke, supertransparante Toppoint Transpatec® gaas? Of het scheurvaste Toppoint petscreen gaas? Dat is ideaal bij huisdieren! Het pollenwerende gaas van Toppoint is een uitkomst bij hooikoorts. Het houdt meer dan 90% van de pollen tegen!
 

Toppoint Transpatec®: zelfreinigend transparant gaas

Toppoint Transpatec® is een uniek, wereldwijd gepatenteerd gaas. Het extreem dunne en vrijwel onzichtbare gaas is gemaakt uit een hightech vezel zonder pvc. Transpatec® horrengaas ventileert tot wel 40% meer dan standaard gaas. Een speciale weeftechniek zorgt dat het scheurvast en duurzaam is. Transpatec® horrengaas heeft bovendien een milieuvriendelijke coating. Daarmee reinigt het gaas zichzelf bij regen en wind. Zelfs na 5 jaar nog! Dit gaas is geschikt voor raam- en deurhorren.
 

Hooikoorts? Toppoint Transpatec® pollenwerend gaas!

Bij Parket Floors & more hebben we het Toppoint Transpatec gaas ook in een nieuwe, pollenwerende variant. Dit gaas is gemaakt met een nog fijnere weeftechniek en heeft een speciale behandeling ondergaan. Daardoor houdt het meer dan 90% van alle pollen tegen, terwijl het evenveel lucht doorlaat. Dit gaas past in raamhorren.
 

Huisdieren? Kies het ultrasterke Toppoint petscreen gaas

Het Toppoint petscreen gaas staat ook wel bekend als huisdierengaas. Dit gaas is heel erg scheurvast en wel 7 maal sterker dan standaard horrengaas. Dus extra veilig als je kleine kinderen of huisdieren hebt! Je kunt het petscreen gebruiken in raam- en deurhorren.
 
Wil je meer weten over de horren van Toppoint? Kom langs bij Parket Floors & more in Zwaag. We zitten aan De Oude Veiling. Lekker makkelijk bereikbaar en je parkeert er gratis. Maak meteen een afspraak of kom gewoon binnen. We geven je met alle plezier advies! Ook voor het meten en plaatsen kun je op ons rekenen.
 

Parket Floors and more
 

‘Jouw alles in één interieurspecialist’

vaste haak montage

verende haak montage

klemmontage

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.