HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Verduisterende paneelgordijnen

bij Parket Floors & more in Zwaag

Verduisterende paneelgordijnen

bij Parket Floors & more in Zwaag

156

stoffen

Paneelgordijnen verduisteren perfect.

Verduisterende Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'De mate van verduistering, de enorme keuze.'

Klantervaring

 
‘Nooit gedacht dat verduisterende panelen zo mooi zouden staan. Goed advies gehad bij Parket Floors’.

 
‘Wel eens gedacht aan verduisterende paneelgordijnen? Niet alleen heel strak maar ook heel eenvoudig te bedienen.’

Kom langs in Zwaag

Onze openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag: 09.00-17.30 uur
Zaterdag: 09.00-17.00 uur

Verduisterende paneelgordijnen: wat een ideale raamdecoratie!

Maak het heerlijk donker in je slaapkamer of de kinderkamer met de verduisterende paneelgordijnen van Toppoint. Zelfs met hoge ramen of een schuifpui kun je van de voordelen van verduisterende paneelgordijnen genieten. Bij Parket Floors & more maken we ze tot wel 3 meter hoog voor je.
 

Creëer je eigen paneelgordijnen

Pas de afwerking van je verduisterende paneelgordijnen helemaal naar wens aan. Kies bijvoorbeeld voor één kleur of combineer meer kleuren in je panelen. Of neem een paneelstof met een dessin voor een speels effect in je interieur. In onze in-huis Toppoint Conceptstore vind je voor iedere kamer in je huis verduisterende paneelgordijnen in de juiste combinatie en stijl. Nieuwsgierig? Kom eens langs in onze showroom in Zwaag. Ontdek alle Toppoint stoffen op grootformaat en zie hoe verduisterend ze werken op een hightech ledscherm.
 
Dubbele raamdecoratie, dubbel zo mooi
Met een verduisterend paneelgordijn houd je licht buiten en schep je privacy. Maar als je overdag de panelen opzij schuift, is een extra laag raambekleding wel zo fijn. Verduisterende paneelgordijnen laten zich bijvoorbeeld goed combineren met transparante rolgordijnen. Die zorgen voor een sfeervolle lichtfiltering en voorkomen directe inkijk. Bij Parket Floors vertellen we je graag meer over de vele combinatiemogelijkheden van verduisterende paneelgordijnen. Maak snel een afspraak voor vrijblijvend advies. We komen de raamdecoratie bij je thuis inmeten en plaatsen, als je dat wilt.
 

Kies de juiste stof

Voor verduisterende paneelgordijnen in je slaapkamer is een gordijnstof met een metallic coating heel geschikt. Zo’n coating kaatst licht en warmte terug. Maak je het graag gezellig met kaarsen of hangen je paneelgordijnen dicht bij de openhaard? In dat geval is het verstandig voor een brandvertragende stof te kiezen.
 
Je verduisterende paneelgordijnen schoonmaken is heel eenvoudig. Zeker als ze van een stof met een vuilafstotende teflon coating zijn gemaakt. Dan reinig je ze simpelweg met een droge borstel. Heb je een stof zonder vuilafstotende coating en zit er toch een vlek op je paneelgordijnen? Vermijd wrijven of schrobben en gebruik nooit schoonmaakmiddel. Het is beter om de vlek voorzichtig te verwijderen met een droge doek of borstel. Lukt het niet? Neem contact op met Parket Floors. We geven je graag advies!
 

Parket Floors & more
 

‘Jouw alles in één interieurspecialist’

Kom langs

Advies op maat

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.