HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Paneelgordijnen

bij Parket Floors & more in Zwaag

Paneelgordijnen

bij Parket Floors & more in Zwaag

156

stoffen

Kies de stof en afwerking. Parket Floors & more doet de rest.

Stel geheel naar eigen smaak samen!

'De afwerking, de stoffen, de vele kleuren.'

Transparante paneelgordijnen

Semi transparante paneelgordijnen

Verduisterende paneelgordijnen

Klantervaring

 
“Parket Floors & more in Zwaag adviseerde om een mooie houten afwerking te kiezen bij mijn paneelgordijnen. Voor mij dè finishing touch die net dat beetje extra geeft. Top advies.”

‘Kies je voor paneelgordijnen dan is er heel veel mogelijk. Ik adviseer je graag hierover. Er is veel keus in kleuren en afwerking.’

Kom langs in Zwaag

Onze openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag: 09.00-17.30 uur
Zaterdag: 09.00-17.00 uur

Paneelgordijnen van Toppoint: ook voor jouw interieur!

Al eens paneelgordijnen overwogen? Ze zijn bijvoorbeeld ideaal als je grote ramen hebt. Met maar liefst 292 soorten stoffen, bieden we bij Parket Floors & more paneelgordijnen voor ieder interieur, iedere ruimte en ieder gebruik. Kom het zelf ervaren in onze in-huis Toppoint Conceptstore. We hebben alle stoffen op extragrote stalen, op kleur en transparantie gesorteerd. Op een groot led-scherm zie je precies wat ze voor je lichtinval doen. Ook samen met andere raamdecoratie. Zo kies je eenvoudig het juiste paneelgordijn voor jouw huis.
 
Toppoints stoffen voor paneelgordijnen zijn het toppunt van technologisch vernuft. Neem de brandvertragende stoffen. Of de vocht- en schimmelwerende screenstoffen, die zich eenvoudig laten afnemen met een vochtige doek. Ideaal dus voor je badkamer of keuken! Natuurlijk is ook het milieu belangrijk. Daarom gebruikt Toppoint steeds meer gerecyclede materialen in zijn stoffen.
 
Transparante paneelgordijnen: Gefilterd daglicht komt vrij binnen. Jij kijkt onbelemmerd naar buiten, terwijl van buiten naar binnen alleen contouren zichtbaar zijn. Dat geeft je overdag de nodige privacy.
Semi-transparante paneelgordijnen: Voor privacy overdag en ’s avonds. Het daglicht komt in meer of mindere mate gedimd binnen. Dat hangt af van de stof die je kiest.
Verduisterende paneelgordijnen: Goed voor je nachtrust. Zeker als je ze combineert met rolgordijnen of andere raamdecoratie.
 
Kom langs bij Parket Floors & more in Zwaag. En ontdek met eigen ogen wat paneelgordijnen van Toppoint voor de lichtinval, sfeer en privacy in jouw huis doen! Je vindt ons aan De Oude Veiling.
 

Stijlvol afgewerkt

Welke afwerking kies jij als finishing touch voor je paneelgordijnen? Combineer bijvoorbeeld verschillende stoffen in één paneel. Of ga voor een onderhoudsvriendelijke en energiebesparende screenstof. Qua ontwerp heb je de keuze uit horizontale houten latjes onder of boven aan je paneelgordijnen. Maar misschien past het beter in jouw woonstijl om de latjes symmetrisch of asymmetrisch te verdelen over de panelen. Je bedient deze raamdecoratie geruisloos met de hand of met een koord. Ze zijn trouwens ook heel geschikt voor hoge ramen. Ze gaan tot wel 3 meter hoog.
 

Gebruik je paneelgordijn als scheidingswand

Met paneelgordijnen verdeel je snel een grote ruimte in twee kleinere ruimtes. De afmetingen van elke ruimte heb je zelf in de hand door de panelen te verplaatsen. Een speelse én simpele oplossing. Paneelgordijnen worden dan ook steeds vaker als ‘room divider’ gebruikt. Kom langs bij Parket Floors & more en ontdek wat je allemaal kunt doen met paneelgordijnen. We nemen graag de tijd om je te adviseren!
 

Parket Floors and more
 

‘Wij begeleiden je compleet van A tot Z’

Advies op maat

Wij maken graag tijd voor je vrij. Kom langs of maak een afspraak!