HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Plisségordijnen

bij Parket Floors & more

Plisségordijnen

bij Parket Floors & more

182

kleuren

Kies een stof en afwerking, Parket Floors & more doet de rest!

Plisségordijnen verkopen wij niet online, die wil je eerst in het echt zien!

'Stoffen moet je voelen en de lichtdoorlatendheid zie je pas echt goed in real life.'

Transparante plisségordijnen

Semi transparante plisségordijnen

Verduisterende plisségordijnen

Klantervaring

 
“Bij mijn hoge ramen was een elektrisch plisségordijn met gordijnen dé oplossing. De adviseuse van Parket Floors & more heeft mij goed geadviseerd en alles geïnstalleerd’”

‘Niet alleen kun je kiezen uit kleuren en transparantie maar ook uit 20 mm of 32 mm plooi en elektrische bediening.’

Kom langs in Zwaag

Onze openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag: 09.00-17.30 uur
Zaterdag: 09.00-17.00 uur

Toppoint plisségordijnen, ook voor jouw ramen

Ken je de Toppoint plisségordijnen met hun bijzondere honingraatstructuur al? Ze zijn niet alleen geschikt voor bijna ieder raam in je huis, maar laten zich ook eenvoudig plaatsen. Bovendien kun je deze raamdecoratie in elke gewenste stand openen. Dat maakt ze heel praktisch! Kom naar Parket Floors & more in Zwaag voor een nadere kennismaking met de Toppoint plissés. We hebben ze in twee plooibreedtes, 20 en 32 mm. In onze in-huis Toppoint Conceptstore ontdek je snel welk plisségordijn past in jouw interieur.
 
Transparante plisségordijnen: Het licht gedimde daglicht stroomt je kamer in. Jij hebt vrij uitzicht naar buiten én geniet van privacy. Want van buitenaf zijn alleen contouren te zien. Combineer ze bijvoorbeeld met een verduisterend gordijn.
Semi-transparante plisségordijnen: Voor privacy overdag én ‘s avonds. Met je stofkeuze bepaal jij de mate waarin het daglicht wordt gedimd. Een sfeervolle combinatie met in-between gordijnen of overgordijnen.
Verduisterende plisségordijnen: Geniet van je nachtrust in een heerlijk donkere slaapkamer. Mooi ook in combinatie met bijvoorbeeld (semi-)transparante gordijnen.
 
Kom langs bij Parket Floors & more om de eigentijdse Toppoint plissés te zien én te ervaren. Op een hightech ledscherm zie je precies wat ze voor de lichtinval bij jou thuis doen.
 

Plissés op ooghoogte

Plisségordijnen passen op ieder raam, door verschillende technieken. Behalve praktisch zijn ze ook veilig voor kinderen.
1) Top-down: Schuif de stof van boven naar beneden
2) Top-down bottom-up: Open en sluit de plissés zowel van boven- als onderaf, voor een zwevend effect op iedere hoogte, bijvoorbeeld ooghoogte
3) Top-down met 2 soorten stof: Schuif de stoffen individueel van boven naar beneden
4) Bottom-up met 2 soorten stof: Schuif de stoffen individueel van onder naar boven
 
Benieuwd naar onze Toppoint plisségordijnen? Maak snel een adviesafspraak met Parket Floors & more. Of kom langs in Zwaag. Je bent van harte welkom in onze inspirerende showroom!
 

Geniet van elektrische bediening

Je plissés openen en sluiten met een druk op de knop? Dat kan, zelfs met een draadloze aansluiting! Toppoint biedt hoogwaardige motoren van Brel en Somfy. Met de meegeleverde afstandsbediening bedien je je plisségordijnen los van elkaar en samen. Deze optie heb je al vanaf € 125,- in huis. HUB’s zoals Brel Home of Klik aan klik uit koppel je heel eenvoudig aan je Toppoint raamdecoratie. Meer weten of behoefte aan technisch advies? Kom gauw langs bij Parket Floors & more. We vertellen je graag alles over de elektrische bediening van je raamdecoratie. Helemaal vrijblijvend natuurlijk!
 

Toppoint plissés en EasyClick: ideaal voor draaikiepramen

Met EasyClick monteer je je plisségordijnen zonder dat er een boor of schroef aan te pas komt. EasyClick sluit naadloos aan op je raam. Je kunt ook een verduisterende en niet-verduisterende stof combineren in EasyClick. Zo’n twee-in-één raamdecoratie is handig in elke ruimte!
 

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Toppoint een oplossing voor u, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. Laat je adviseren bij Parket Floors & more in Zwaag.
 

Parket Floors and more
 

‘We begeleiden je compleet van A tot Z!’

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.