HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Raamhorren

bij Parket Floors and more in Hoorn

32

combinaties

Horramen zijn ideaal en in vele soorten verkrijgbaar.

Klantervaring

‘Met mijn pollenallergie ben ik super blij dat ik het advies heb gekregen dat dit gaas bestaat. Met mijn vaste raamhor in mijn draaikiep raam is het ideaal!’

‘Weet je niet welk hor er mogelijk is en wil je graag een offerte op maat? We komen gratis bij je opmeten.’

Kom langs in Hoorn

Onze openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag: 09.00-17.30 uur
Zaterdag: 09.00-17.00 uur

Een Toppoint raamhor voor elk raam

Insecten zoals muggen en vliegen houd je eenvoudig buitenshuis met een Toppoint raamhor. Bij Parket Floors in Hoorn vind je raamhorren van Toppoint in allerlei soorten. Van vaste raamhorren en rolhorren voor gewone ramen en dakramen, tot horren voor ronde, halfronde, driehoekige, veelhoekige of toogramen. En die maken we allemaal perfect op maat voor je. Kom gauw kijken wat we te bieden hebben in onze in-huis Toppoint Conceptstore. We geven je graag advies over de beste horren voor jouw ramen!

Raamhorren voor draaikiepramen

Toppoint heeft een vaste raamhor, speciaal voor draaikiepramen. Deze raamhor open je naar binnen toe. De raamhor past in houten, aluminium of kunststof kozijnen en laat zich monteren zonder boren. Je kozijnen blijven dus onbeschadigd. De unieke afdichting van Toppoint zorgt dat de raamhor naadloos op je raam aansluit.

 

Toppoint inzethorren of rolhorren

Wil je geen vast vliegenraam? Dan zijn de rolhor en inzethor alternatieven. Elke soort hor heeft eigen voordelen. Welke Toppoint hor de juiste keuze is voor jou hangt van verschillende dingen af. Bijvoorbeeld het soort raam. Of je de hor er vaak uit wilt halen. En wat je handig vindt in gebruik. Bij Parket Floors geven we je graag advies bij het kiezen van de juiste hor. Kom snel langs in onze showroom. Je vindt ons aan de Doctor C.J.K. van Aalstweg. Of maak meteen een afspraak, helemaal vrijblijvend. We komen ook bij je thuis.

 

Zelfreinigend Toppoint Transpatec® gaas, huisdierengaas en pollenwerend gaas, kies maar uit!

Naast standaard zwart en grijs horrengaas biedt Toppoint ook speciale gaassoorten voor horren. Bijvoorbeeld het transparante Toppoint Transpatec® gaas of het scheurvaste Toppoint petscreen gaas dat ideaal is bij huisdieren. Maar Toppoint heeft ook pollenwerend gaas. Daarmee houd je meer dan 90% van de pollen tegen. Dus doe gerust je ramen open, ook met hooikoorts!

Toppoint Transpatec® gaas: transparant en zelfreinigend

Transpatec® horrengaas is uniek en wereldwijd gepatenteerd. Het gaas is gemaakt van een dunne en vrijwel onzichtbare hightech vezel en bevat geen PVC. Transpatec® horrengaas laat tot wel 40% meer lucht door dan standaard gaas. Daarbij is het extreem scheurvast en duurzaam, dankzij een speciale weeftechniek. Een milieuvriendelijke coating maakt het gaas vanzelf schoon bij regen en wind. Van deze zelfreinigende werking geniet je zelfs na 5 jaar nog! Transpatec® past in alle Toppoint horren.

Toppoint Transpatec® pollenwerend gaas, ideaal bij hooikoorts!

Ontdek ook het nieuwe pollenwerende gaas van Toppoint. Dit gaas heeft dezelfde eigenschappen als het normale Transpatec gaas. Het grote verschil is dat het meer dan 90% van de pollen tegenhoudt. Dat komt door een nog fijnere weeftechniek en een speciale behandeling. De ventilatie blijft echter even goed! Heb je last van hooikoorts, dan is dit dé oplossing voor jou. Transpatec® pollenwerend gaas past in Toppoint raamhorren.

Extra sterk Toppoint petscreen, handig met huisdieren

Toppoint petscreen is bijzonder scheurvast en wel 7 keer sterker dan gewoon horrengaas. Dat maakt dit ‘huisdierengaas’ heel geschikt met kleine kinderen of huisdieren. Het gaas past in alle horren van Toppoint. Kom alle mogelijkheden voor horren ontdekken bij Parket Floors. We zijn makkelijk bereikbaar aan de Doctor C.J.K. van Aalstweg in Hoorn en hebben een eigen parkeerplaats!

Parket Floors and more

‘Jouw alles in één interieurspecialist’

Rolhor

met tussenstop

verende haak montage

vaste haak montage

borstelafdichting

Inzethor

met tussenprofiel

Rolhor in dakraam

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.