HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Scala® XL7 jaloezieën

bij Parket Floors & more in Zwaag

Scala® XL7 jaloezieën

bij Parket Floors & more in Zwaag

Scala® XL7 jaloezieën

bij Parket Floors & more in Zwaag

500

kleuren

Scala® XL7 jaloezie, altijd elektrisch én tot wel 690 cm breed.

Strakke vormgeving tot in het kleinste detail.

'Perfect voor elke ruimte, ook badkamer en keuken!'

Klantervaring

 
“De adviseuse van Parket Floors & more adviseerde mij om te kiezen voor de Scala® XL7 jaloezieën vanwege de grote ramen in mijn woning, ideaal om deze elektrisch te bedienen”.

“We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. In onze winkel kunnen we de XL7 demonstreren en natuurlijk kunnen we bij jou thuis voor je opmeten en plaatsen, geen probleem..”

Kom langs in Zwaag

Onze openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag: 09.00-17.30 uur
Zaterdag: 09.00-17.00 uur

Tot wel 690 cm breed en elektrisch bedienbaar

Heb je brede ramen en ben je op zoek naar passende jaloezieën? De aluminium Scala® jaloezie XL7 van Toppoint gaat tot een breedte van wel 690 cm. Deze strak vormgegeven jaloezie is van uitstekende kwaliteit en is altijd elektrisch. Je hebt de keuze uit lamellen van 50 mm of 70 mm. Daarmee bepaal je zelf de uitstraling van je jaloezie.

Afwerking en kleur naar smaak

Bij Parket Floors & more stel je je aluminium Scala® jaloezie XL7 samen zoals jij dat wilt. Dat geldt zowel voor de lamellen als de bovenbak en onderlat. Bij lamellen van 50 mm bieden we je de keuze uit meer dan 45 kleuren. Bij lamellen van 70 mm zijn dat 8 kleuren. Ook de bovenbak en onderlat hebben we in allerlei kleuren in onze in-huis Toppoint Conceptstore.

Kom langs bij Parket Floors & more in Zwaag en ontdek de vele mogelijkheden van deze spraakmakende Toppoint jaloezie. Op ons hightech led-scherm zie je direct het effect op de lichtinval in je huis. Overdag, ’s avonds, maar ook in combinatie met andere raamdecoratie zoals gordijnen. Wil je stijl- of technisch advies? We staan voor je klaar! Maak snel een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Elektrische bediening, wat een luxe

Bedien je Scala® XL7 jaloezieën met een druk op de knop. Het kan zelfs met een draadloze aansluiting. Toppoint levert motoren van Brel en Somfy, altijd met afstandsbediening. Daarmee bedien je meerdere jaloezieën, samen en afzonderlijk. Deze optie heb je al vanaf € 125,-. Heb je een HUB zoals Homey of Klik aan klik uit? Die koppel je heel eenvoudig met je Toppoint raamdecoratie. Maak een afspraak voor meer informatie. Of stap eens binnen in onze showroom in Zwaag.

Voordelen van aluminium

Scala® aluminium jaloezieën zijn geschikt voor elke ruimte. Van je woonkamer en slaapkamer tot vochtige ruimtes als je keuken of badkamer. De aluminium jaloezieën zijn bestand tegen vocht en schimmel en de lamellen en bovenprofielen roesten niet.

Houten jaloezie

Aluminium jaloezie

Scala® XL7 jaloezie

Meetservice thuis

Onze showroom

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.