HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Transparante vouwgordijnen

bij Parket Floors & more in Zwaag

Transparante vouwgordijnen

bij Parket Floors & more in Zwaag

1483

kleuren

Vouwgordijnen kunnen in elke ruimte.

Transparante Vouwgordijnen verkopen wij niet online, die moet je zien!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

‘Bij Parket Floors & more in Zwaag kreeg ik de tip om in mijn landelijke keuken, vouwgordijnen en gordijnen in dezelfde stof te combineren. Het eindresultaat is prachtig!’

‘Meerdere vouwgordijnen naast elkaar? Kies dan voor elektrische bediening, dat is wel zo gemakkelijk.’

Kom langs in Zwaag

Onze openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag: 09.00-17.30 uur
Zaterdag: 09.00-17.00 uur

Toppoint (semi-)transparante vouwgordijnen, haute-couture confectie

Toppoints (semi-)transparante vouwgordijnen zijn echte sfeermakers en bieden je overdag volop privacy. Met deze raamdecoratie kies je voor confectie op topniveau. Je hebt de keuze uit meer dan 1.250 soorten stoffen, tot een breedte van wel 4,5 meter. Kom het ontdekken bij Parket Floors & more in Zwaag! In onze in-huis Toppoint Conceptstore hebben we extragrote stofstalen. Daarmee kun je de look & feel van de stoffen goed beoordelen. Ons unieke ledscherm laat je zien wat de transparante vouwgordijnen voor je lichtinval en privacy doen.

Vouwgordijn in jouw stijl

Strakke look: Het Toppoint erkermodel geeft een strak opgetrokken pakket.
Landelijke look: Het meest populaire model vouwgordijn.
Top-down model: Je vouwgordijn schuift eenvoudig naar beneden open.

Baleinen Je Toppoint vouwgordijnen hebben unieke holle aluminium baleinen die de stof strak houden. Bepaal zelf of je de baleinen aan de achterkant of aan de voorkant van je gordijnen wilt.

Elektrisch bedienen: dat is makkelijk!

Doe je vouwgordijnen met een druk op de knop open en dicht. Het kan zelfs met een draadloze aansluiting. Toppoint levert motoren van Brel en Somfy, met afstandsbediening. Daarmee bedien je meerdere vouwgordijnen, afzonderlijk of samen. HUB’s zoals Homey of Trust koppel je heel eenvoudig aan je Toppoint raamdecoratie. Deze optie heb je al vanaf € 125,- in huis. Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak met Parket Floors. Je vindt ons aan De Oude Veiling.

Screenstoffen: super in je keuken of badkamer

Screenstoffen van Toppoint zijn bijzonder. Deze stoffen zijn gemaakt van glasvezel. Dit maakt ze heel stabiel en zorgt dat ze mooi hangen. De kleurechtheid van de screenstoffen is zeer hoog. Daarbij zijn ze lichtdoorlatend, werken ze brandvertragend én kunnen ze tegen vocht. Dat alles bij elkaar maakt screenstoffen zeer geschikt voor vochtige ruimtes!

Bij Parket Floors & more vertellen we je graag alles over de ins & outs van de screenstoffen van Toppoint. Maak snel een afspraak of kom langs in Zwaag!

Parket Floors and more

‘Jouw alles in één interieurspecialist’

In onze showroom

Meetservice

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.