HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Verduisterende rolgordijnen

bij Parket Floors & more in Zwaag

Verduisterende rolgordijnen

bij Parket Floors & more in Zwaag

301

kleuren

Verduisterende rolgordijnen adviseer ik voor de slaapkamer.

Verduisterende Rolgordijnen verkopen wij niet online, die wil je zien!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

 

‘Parket Floors adviseerde mij om een verduisterend rolgordijn te combineren met een in-between. Nooit gedacht dat het zo’n mooi resultaat zou opleveren’.

‘Rolgordijnen kunnen volledig verduisteren met de juiste keus. Ik help je graag.’

Kom langs in Zwaag

Onze openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag: 09.00-17.30 uur
Zaterdag: 09.00-17.00 uur

Verduisterende rolgordijnen, om het écht donker te maken

Overdag natuurlijk licht en ’s avonds heerlijk donker? Kies voor de verduisterende rolgordijnen van Toppoint bij Parket Floors. In onze in-huis Toppoint Conceptstore vind je deze raamdecoratie in allerlei stoffen en kleuren. Ook voor jouw interieur dus! Met de stofkeuze bepaal je hoeveel licht je rolgordijn doorlaat. De weving, dikte en coating van de stof maken je rolgordijn deels of volledig verduisterend. Kom de grote collectie verduisterende stoffen van Toppoint bekijken bij Parket Floors. Met onze extragrote stofstalen maak je eenvoudig een keuze. En je ziet op ons hightech ledscherm meteen wat deze raamdecoratie voor de lichtinval in je huis doet. Maak nu een vrijblijvende afspraak in onze showroom in Zwaag of bij je thuis!

Verduisterende rolgordijnen: ook heel praktisch

Verduisterende rolgordijnen houden niet alleen licht tegen. Dankzij een thermische coating zorgen ze bovendien dat het lekker koel is in je huis. Bij Toppoint kun je ook kiezen uit verschillende brandvertragende stoffen. Wel zo veilig als je het graag gezellig maakt met kaarsen. En wat dacht je van stoffen met een vuilafstotende coating? Dat scheelt je weer schoonmaakwerk!

Elektrische bediening, heerlijk luxe

Je verduisterende rolgordijnen openen en sluiten met een druk op de knop? Het kan zelfs met een draadloze aansluiting! Toppoint levert motoren van Brel en Somfy, altijd met afstandsbediening. Daarmee stuur je meerdere rolgordijnen aan, samen of afzonderlijk. Heb je een HUB zoals Homey of Klik aan klik uit? Je maakt heel eenvoudig een koppeling met je Toppoint raamdecoratie. Deze optie is er al vanaf € 125,-. Wil je meer weten? Maak een vrijblijvende afspraak met Parket Floors, in onze showroom aan De Oude Veiling in Zwaag of bij je thuis!

Rolgordijnen, ook voor grote ramen

Heeft je huis brede of hoge ramen? Ook dan zijn verduisterende rolgordijnen van Toppoint iets voor jou. Dankzij een handige techniek is het mogelijk meerdere rolgordijnen aan elkaar te koppelen. Daardoor gaat deze raamdecoratie tot een breedte van wel 8 meter. De rolgordijnen zijn los én samen te bedienen. Kom snel bij ons langs voor meer informatie en inspiratie. We geven je graag stijl- en technisch advies. Ook voor de mooiste vloeren ben je trouwens aan het goede adres in Zwaag. Dat is het gemak van het totaalconcept van Parket Floors! Maak nu een afspraak, zónder enige verplichting.

Parket Floors and more‘Jouw alles in één interieurspecialist’

Advies op maat

Meetservice

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.