HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende plisségordijnen

bij Stikkelbroeck in Brunssum

Verduisterende plisségordijnen

bij Stikkelbroeck in Brunssum

182

kleuren

Combineer eens verduisterende plissé met in-between gordijnen.

Verduisterende Plisségordijnen verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“De plisségordijnen zijn echt perfect in mijn driehoekige ramen. Goed advies en thuis op laten meten.”

‘’Heb je afwijkende ramen, qua vorm. Wij komen bij je thuis opmeten zodat de plisségordijnen zeker goed passen.’

Kom langs in Brunssum

Onze openingstijden:

di t/m vr: 09.30-17.00 uur
zaterdag: 10.00-17.00 uur

Verduisterende plisségordijnen voor elk raam

Verduisterende plisségordijnen kunnen altijd en overal, wat voor raam je ook hebt en voor welke locatie je ook raamdecoratie zoekt. Houd jij ervan als het in de ruimte echt donker is? Kom dan de verduisterende plisségordijnen in onze collectie eens bekijken. We staan voor je klaar bij Stikkelbroeck Woninginrichting in Brunssum.

Day & Night plissés: verduisterend + transparant

Met verduisterende plisségordijnen is het in huis donker als jij dat wil, maar overdag is dat niet altijd handig. Dan is een raamproduct dat wel licht doorlaat veel fijner. Je kunt daarvoor natuurlijk de verduisterende plisségordijnen combineren met bijvoorbeeld transparante gordijnen of met mooie in-betweens. Maar je kunt ook voor Day & Night plissés kiezen. Dat is een raamproduct met daarin een transparant en een verduisterend plisségordijn. Elk groot genoeg voor het gehele raam zodat jij altijd kunt kiezen welke je openschuift.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Stikkelbroeck een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert je hier graag over.

Plooibreedte bij plisségordijnen

De plooibreedte bij plisségordijnen varieert van smal tot heel smal. De smalste plooi is 20 mm en die past perfect in de smalle glaslijsten van bijvoorbeeld draaikiepramen. Het gordijn steekt dan niet uit de kozijnen. Een iets bredere plooi is die van 32 mm. We kunnen ons voorstellen dat je het lastig vindt om te bedenken wat mooi staat in jouw huis, kom dus gerust naar onze woonwinkel. Wij staan voor je klaar met de vele voorbeelden en altijd een persoonlijk interieuradvies.

Voor vrijwel elke ruimte

Verduisterende plisségordijnen zijn heel veelzijdig, altijd mooi en passen in vrijwel elke ruimte en voor elk raam. Natuurlijk zijn ze ideaal in slaapkamers omdat ze de ruimte goed donker maken. Maar ook in je thuiskantoor, op de zaak of in de woonkamer staan ze mooi. Overal dus, behalve in vochtige ruimtes. Maar daar hebben we genoeg andere raamproducten voor. Wil je mooie raamdecoratie van hoge kwaliteit en een eerlijk advies wat goed past en mogelijk is bij jouw interieur? Dan ga je naar Stikkelbroeck in Brunssum.

Top-down, Bottom-up of gecoat?

Wij laten de plisségordijnen precies naar wens maken. Dat kan in top-down, bottom-up waarbij je ze gemakkelijk in het midden van een kozijn kunt vastzetten, of als alleen top-down, of enkel bottom-up. Ook zijn er gordijnstoffen met een coating. Elk heeft sowieso al een stofwerende coating maar er zijn er ook met een vuilafstotende, met een warmtewerende of een vlamvertragende coating. Keus genoeg dus!

Plisségordijnen? Zo maak je ze schoon!

Een plisségordijn maak je makkelijk schoon dankzij de stofwerende coating. Alleen voorzichtig afvegen is al genoeg. Soms kun je ze ook wassen, maar wees dan wel voorzichtig en volg het wasvoorschrift nauwgezet. Je kunt ons natuurlijk ook altijd om advies vragen. En heb je elektrisch bedienbare plisségordijnen? Let dan wel op dat de elektrische onderdelen niet met het water in aanraking komen!

Verduisterende plisségordijnen bij de woonwinkel van Brunssum

Kom naar de woonwinkel van Brunssum, Stikkelbroeck Woninginrichting voor wooninspiratie en persoonlijk interieuradvies. Ons vakkundige team staat voor je klaar en je kunt altijd rekenen op onze service en kwaliteit. Zien we je snel? We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

‘Thuis in elk interieur!’

Combineer 2 stoffen

in EasyClick frame

Met EasyClick